Saturday, June 7, 2008

Freeeedoooooooooommm!!!!

Voi, olipa se väsyttävä viikko! Oikeasti, viime talvesta lähtien (kun päätin hakea yliopistoon tänä vuonna)se on ollut hankala.. Liian paljon stressiä! Mutta lopujen lopuksi, se ei niin hirveätä ollutkaan! Pääsykokeet oli oikeasti hauskaa! Minulla oli mielessä vain Kreikan yliopistoihin pääsykokeet, jotka ovat toooooosi hankalia ja pelkäsin jotain hirveä! Mutta vaikka oli fyysisesti väsyttävää olla siellä monta tuntia, oli viihdyttävää aikaa! Tehtäviä oli kiva tehdä (ohjelmoinnin tehtävä kuitenkin meni pieleen...hupsis!)! Haastattelun aikana kyllä minua jännitti, mutta opettajat/haastattelijat olivat tuttuja ja siksi oli mukava olla siellä.

Nyt voin rauhoittaa. Pääsenkö vai en, olen rauhallisempi. Ja jos en pääse, minua ei jännittää noin paljon ensi vuonna.

Kun kaikki oli tehty, menin syömään minun Yuhua-tädin miehen ravintolaan. Yksi iloisimmista ihmisistä, jotka olen tavannut! Siellä oli myös syömässä yksi tyttö, joka oli valokuvaus kurssin, jossa minä osallistuin, avajaisissa! Hän tervehti minua. Mikä sattuma!

Torstai oli mahtava. Minun ystävä Essi vieraili ja oli ihanaa aikaa! Katselimme "Golden Boy"animeen (hirveän hauskaa), pari jaksoa "X" animeesta, laitoimme ruokaa jne. On tosi kiva, kun joku vieraile joskus. Kyllä olen kotikissa ja pidän omasta rauhastani, mutta on kiva olla kavereita kylässä joskus. Kun ostan minun konsolin (ehkä ensi viikolla) kutsun muutama henkilö kylääni! Voi, se olisi kiva pelata porukan kanssa taas!!

Nyt on lepäämisaika! Otan iisisti, pyöräilen vähän joka päivä voimia kerätäkseni (koska olen ollut pitkään paloina)ja nautin kesästä. Pitää vierailla minun veljeäkin ja hänen perhettä. Olen ikävöinyt minun veljentyttöä!

Ja nyt ryhdytään hommiin! "One Piece" kutsuu!!
 
Creative Commons License
Copyright © Orion's Ramblings
Images used on this blog are taken from various sources and often modified by Orion. The credit belongs to their respectful owners. If you do not want your image to be used here, contact me with a link to it and it will be removed.
KangDW Light Theme designed by Orion. Based on the template "Touch of Purple" by Jakothan. Dreamon Shape Brushes used.