Wednesday, May 28, 2008

Fin...

Tänään oli minun viimeinen päivä suomen kielen koulutuksessa. Viime kahdet vuodet olivat ihania. Ne ovat yksi minun elämän parhaimista aikajaksoista. Ne muistuttivat minulle ja toivat esiin minun vanhan iloisen itseni, jonka olin unohtanut.

Mahtavien opettajien ja luokka kavereiden ansiosta, olen nyt valmis jatkaa eteenpäin. En voisi, vaikka osaisin kuinka hyvää suomea, löytää tarpeeksi kauniita sanoja ilmaistakseni kuinka kiitollinen olen kaikille niille, jotka ovat tehneet minun elämästä iloisempaa.

Ne Suomen kielikurssit ja se talo olivat minulle kuin toinen koti. Olen jättänyt osa sydämestäni sinne. Se on vähin mitä voin tehdä.

Siksi toivon sydämeni pohjalta kaikille hyvää jatkoa!

Kiitoksia kaikesta sekä minun opettajille että kavereille!

 
Creative Commons License
Copyright © Orion's Ramblings
Images used on this blog are taken from various sources and often modified by Orion. The credit belongs to their respectful owners. If you do not want your image to be used here, contact me with a link to it and it will be removed.
KangDW Light Theme designed by Orion. Based on the template "Touch of Purple" by Jakothan. Dreamon Shape Brushes used.