Tuesday, April 29, 2008

Viikonloppu. Weekend

Viikonloppu oli aivan mahtava! Muutama henkilö minun entisen koulutuksen ryhmästä tapasimme yhden kaverin luona (Yuhua). Oli upeata! Yuhualla on 4 lasta ja 3 heistä ovat aika pieniä viellä. Kaksoset (poika Matti ja tyttö Elina) olivat tosi hauskoja! Kolmeen tunnin aikana he vain juoksivat ja huusivat ja nauroivat! Kuinka söpöjä! On ihme, että Yuhua jaksaa! Ha ha! He vaikuttavat oikein onnelliselta perheeltä. Se oli kiva nähdä. Kaikille kaverille menee hyvin ja he ovat ainakin tyytyväisiä. Sekin on hyvää.
Ensi kertaa me tavataan joko Yuhuan miehen ravintolassa tai jossain ulkona, jos sää on hyvää.

Puhuessani ravintolasta pitää sanoa, että heidän ravintola on pieni, mutta hieno. Olen käynyt ehkä 3 paikassa (tykkään riisistä, kanasta, sienistä ja sellaisista ruuista)ja heidän on se ainoa paikka jossa on oikea kiinalainen keittiö. Se on myös kodikas ja hyvin suloinen pieni paikka. Sen nimi on Shanghai Ren Jia ja sen hinnat ovat myös tosi edulliset.

Sunnuntai ei ollut kovin hauska, mutta joka päivä ei voi olla hieno :D
 
Creative Commons License
Copyright © Orion's Ramblings
Images used on this blog are taken from various sources and often modified by Orion. The credit belongs to their respectful owners. If you do not want your image to be used here, contact me with a link to it and it will be removed.
KangDW Light Theme designed by Orion. Based on the template "Touch of Purple" by Jakothan. Dreamon Shape Brushes used.