Thursday, April 24, 2008

Tämän päivän aamu.

Aamu meni hyvin ja päivä olisi jatkanut hyvinkin, jos ei olisi tullut hirveä pääsärky. Pitää maata mahdollisimman pian. Joko sängyssä tai sohvalla, mutta ainakin maata.
Juuri tajusin, että bloggi on itsekseen puhuminen kirjoitettuna.Mutta kun olen kuitenkin yksin, on parempi puhua edes itselleni kuin olla puhumatta, eikö?

Minun opettaja kysyi tänään mikä mun horoskooppi on. Kun sanoin, että olen kauris hän kutsui meitä itsepäisiksi ja hän on aivan oikeassa :D

Hän antoi minulle hyviä neuvoja ja on tosi kiva tietää, että hänkin välittää minusta. Olen kuitenkin (niin kuin aito kauris) päättänyt tehdä ihan mitä olen aikaisemminkin tehnyt laihduttaakseni. Se on toiminut hyvin huonoina aikoina ja varmasti se toimii nyt, kun kaikki on parempaa.

Tavoite juuri nyt on vähentää edes vähän mun painoa retkiä varten koska en halua, että muiden täytyy odottaa minua jossain. Retki-päivät ovat aina olleet oikea painajainen minulle, mutta pelkään että ehkä kadun sitä myöhemmin.

Teen parhaani ja jos ei onnistu, sitten kesällä.
 
Creative Commons License
Copyright © Orion's Ramblings
Images used on this blog are taken from various sources and often modified by Orion. The credit belongs to their respectful owners. If you do not want your image to be used here, contact me with a link to it and it will be removed.
KangDW Light Theme designed by Orion. Based on the template "Touch of Purple" by Jakothan. Dreamon Shape Brushes used.